Kategori

Air mani

Nautica Binx

Nautica Binx

Kenzi Marie

Kenzi Marie

Kristina Rose

Kristina Rose

Veronica Avluv

Veronica Avluv

Ashley Stone

Ashley Stone

Abbie Cat

Abbie Cat

Emma Starr

Emma Starr

Amai Liu

Amai Liu

Nora Noir

Nora Noir

Sarah Shevon

Sarah Shevon

Gail

Gail

Holly Heart

Holly Heart

Lara Brookes

Lara Brookes

Lisa Marie

Lisa Marie

Kendra Jade

Kendra Jade

Brooklyn Chase

Brooklyn Chase

Amber Ashley

Amber Ashley

Rachel Starr

Rachel Starr

Taylor Whyte

Taylor Whyte

Aletta Ocean

Aletta Ocean

cinta kasih sayang dalam hati: 2014

Darla Crane. Elias Hj Idris: "AKU BOHSIA": Sebuah Karya Sastera (Novel)

Masalah ini cuma selesai sebaik karya ... Ibu-bapa terjebak dalam kedaifan yang amat menyedihkan di mana ... Di dalam filem, dia juga di'kenduri'kan dalam ...

Eufrat. Budak 10 tahun mati lepas ditinggal ibu dalam kereta

SEREMBAN: Hancur luluh hati seorang ibu apabila melihat anak perempuannya berusia 10 tahun yang ditinggalkan dalam kereta meninggal dunia, dipercayai kerana lemas ...

Melanie Jayne. Tuesday, March 29, 2016 - ibuayu.blogspot.com

Sabtu lepas kami plan elok2 bukan kami ibuayu hahaha ckp dgn ayahnas nak mkn me bodoh tp nak makan gak nasi kambing 40hr dan pada hr yg ...

Kelly Skyline. cinta kasih sayang dalam hati: October 2012

dalam meniti bahagia, cinta itu penting, dalam merasa bahagia, kasih itu perlu,dalam memupuk bahagia sayang itu mesti, dalam hati pasti berbunga bahagia.

Juelz Ventura. aku & kehidupan ini: 07/01/2012 - 08/01/2012

Ini adalah fenomena biasa bg org yg tak tahan mabuk ... Selesai si abg mengaji, terus dia balik ... Semoga aku menjadi ibu yg lebih sabar dan bijak dalam ...

Lacey Duvalle. ~mY beaUtiful hEaven~

Sampai je kitorang terus dapat lunch..actually lepas lunch ada sesi snorkeling laut dalam..tapi aku masih mabuk dan ... dalam website dia ok ... selesai semua tu ...

Chanel Preston. Amirulmohamad's Blog

Hubungan Batman dan awek2 dia tu boleh aku samakan dengan hubungan JAMES BOND 007 dengan setiap awek yg dia jumpa dalam ... mabuk. Tapi, dia ... selesai ...

Helly Mae Hellfire. DapurKu SaYang: Kek Kelasi Mabuk (kukus)

Sebut je kelasi mabuk, ... Kukus 1 bahagian hijau dalam ½ jam. Bila sudah masak, ... Seorang isteri dan ibu kepada dua orang anak.

Kelly Skyline. Al - Binory: Menyedihkan....Keranamu Arak....Haramkahlah ...

Al - Binory Menjana Pengisian Minda

Sinnamon Love. KEMBARA JALANAN: August 2012

Sejak dia meninggal dunia dalam kemalangan semasa ... Ia adalah dalam bab ini bahawa ibu Raju mati semasa ... Serasa hampa dalam hatiku Ku mabuk cinta yang ...

Jenna Haze. i & u .. Life Must go On.. ::.: February 2012

... then sbb tu dia asyik duk ajak g KLCC nak g main ... demo camne pemandangan orang mabuk ... tersenarai dalam short list utk pitching!.. kawan ...

Molly Rae. All About Us: December 2010 - lynnhamzah.blogspot.com

... Rasanya usia anak dia dalam ... Tu yang bila tengok orang dah selesai buat kerja dia pakat ... tentang penyusuan susu ibu nie sebab dah nekad dalam diri nak ...

Vanessa Cage. Seindah Mimpiku: 07/01/2013 - 08/01/2013

Selalu ibu-ibu yang akan melahirkan anak ... kesian pula kalau dia terpaksa berbuka dalam ... minta selesai di situ je. Estimation kerugian dia ...

Dana DeArmond. ~ Sharing is Caring ~ Pnut Online~ Menulis Sejak 21 May ...

... telemovie skrip tulisan saya dah pun selesai ... kerana di tangan ibu itu, walaupun dia sudah ... sebab masa berkawan, suaminya cool je, bimbing dia dalam ...

Britney Stevens. BelogMakcikLeez ^_^: June 2013

... acc soulmate je.. kesian la kat dia..kos nk buat KC pulak ... hari ibu Balik dari kampung ... tak dan selesai lagi, makcik dah terbaring dalam klas ...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

2017