Kategori

Lucah di jalan

Nikki Rider

Nikki Rider

Aurora Monroe

Aurora Monroe

Stacy Da Silva

Stacy Da Silva

Erica Bee

Erica Bee

Penelope Stone

Penelope Stone

Tamara MPL

Tamara MPL

Leanne Crow

Leanne Crow

Melisa C

Melisa C

Corinna Femjoy

Corinna Femjoy

Alessandra A

Alessandra A

Candy Cat

Candy Cat

Holly Tyler

Holly Tyler

Indiana A

Indiana A

Jodie Gasson

Jodie Gasson

Justine Joli

Justine Joli

Robyn Hunt

Robyn Hunt

Emilia D

Emilia D

Helen H

Helen H

Leann FTV

Leann FTV

Teal Conrad

Teal Conrad

BANGSAMORO

Lilian A. Cerita Panas: April 2012

Aku naiklah walaupun sesak. Tak de pilihan. Dalam berpusu-pusu nak naik tu, betul-betul depan aku seorang awek lah(selau bertembung tapi tak pernah tegur) pakai kebaya lak tu (pakaian kegemaran aku). Dah tolak-menolak di ...

Eva E. SEXY ZONE SEX

Tempat tak kira, dari banglowku sendiri, dalam hutan, tepi sungai maupun dalam kereta. Aku pernah pergi ke rumah seorang kawan perempuan pada hari raya. Dia tu masih menuntut di ...

Marina C. cerita luncah melayu

... hasil perkawinannya dengan Pak darta.Tubuhnya sintal dan putih mulus khas wanita sunda.sepertinya Bu Mia sangat rajin dalam merawat tubuhnya.Hal itu berawal dari ketidaksengajaan aku melihat paha mulus Bu Mia yang ...

Soika A. Cerita Lucah Panas Dewasa dari berbagai Sumber: Januari 2012

Dalam kelayuan itu ia berkata baiklah arah nantikan isyarat Abang. Tak lama kemudian aku mula menekan kepala kote ke lubang pantatnya yang ketat, beberapa kali kepala koteku terkucil tak dapat mencari openingnya. Aku ...

Ashley Bulgari. lifebehindthescene

Borak pasal duduk dalam hutan. Bila duduk dalam hutan, macam2 falsafah boleh belajar. Percayalah cakap aku. ... Ada pulak sekumpulan pelancong yang bercakap dalam bahsa Mandarin memekak di area meninjau. Aku mula ...

Teddi Rae. hantu

Pak dollah hanya tersenyum. Pak dollah meninjau bilik menantunya dengan berhati-hati. Pak dollah merasa sungguh berahi bila melihat menantunya sedang tidur dengan keadaan kain batiknya terselak sehingga menampakkan aj ...

Delilah Blue. Cerita Lucah: May 2015

Bila pintu dibuka aku agak terkejut kerana melihat bilik tidur adik iparku diterangi cahaya lampu. Aku cuba meninjau ke dalam tetapi tiada sesiapa kecuali seluar dalam dan coli yang bersepah dalam bilik yang berkemas rapi. ...

Jenny Appach. Muhammad Ammar Hurairah | Facebook

Muhammad Ammar Hurairah berada dalam Facebook Sertai Facebook untuk berhubung dengan Muhammad Ammar Hurairah dan orang lain yang mungkin anda kenal.... Facebook E-mel atau Telefon Kata Laluan Lupa akaun? ...

Nao Yoshizaki. sa - Scribd - Read books, audiobooks, and more

... adik saya sahaja dirumah.Abang saya bersekolah disekolah asrama.Hobi saya ialah berfantasi.Saya akan berfantasi apabila dalam keadaan bosan.Antara fantasi saya ialah tentang seks.saya sentiasa berfantasi melakukan ...

Kathia Nobili. Guru Guruku Sayang - Cerita Lucah Dan Video Lucah

Jadi membesarlah aku dalam keluarga datukku itu seramai empat orang termasuk mak saudaraku anak dara pingitan yang come lote. Jangan salah faham bukan kisah mak saudara aku yang hendak aku ceritakan (dia baik dan ...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

2017