Kategori

Pakaian yang indah

Chesire Nubiles

Chesire Nubiles

Lucy Love

Lucy Love

Charley Chase

Charley Chase

Regina Moon

Regina Moon

Noelle Easton

Noelle Easton

Amanda Kallisto

Amanda Kallisto

Meet Madden

Meet Madden

Kierstin Koyote

Kierstin Koyote

Jamie Lynn

Jamie Lynn

Toni Lace

Toni Lace

Cikita

Cikita

Nelli Hunter

Nelli Hunter

Solo Sydney

Solo Sydney

Missy Sweet

Missy Sweet

Aria Spencer

Aria Spencer

Samantha Ryan

Samantha Ryan

Faye Reagan

Faye Reagan

Missy Maze

Missy Maze

Talia Shepard

Talia Shepard

Simony Diamond

Simony Diamond

CINTA KURNIAAN DARI SYURGA: Jahit lace untuk baju raya

Lucy Li. CINTA KURNIAAN DARI SYURGA: Jahit lace untuk baju raya

Kat tangan ni jahitan dia mencabar skit sebab lace ni saiz dia besar, hujung tangan punya ukuran plak tak sama besar dan semakin membesar ke hujung tgn.

Nikki Blond. Butik Anggun Pesona: Kurung Moden

Pemborong & Peruncit Pakaian ... Koleksi terbaru & sgt2 cantik, material baju lace. pattern ... Koleksi Kurung Moden Batik Pantai sangat cantik .Jahitan manik di ...

Sabrisse A. Syarikat Jahitan | BAJU KURUNG, BAJU KURUNG PIPING, BAJU ...

syarikat saya dalam membuat operasi jahitan pakaian tradisional dan sebagainya lebih 30 tahun tetapi hanya menerima tembahan dalam kuantiti yang kecil sahaja (buat di ...

Kates Playground. BENGKEL JAHITAN SHIMA pelbagai kelas jahitan langsir ...

BENGKEL JAHITAN SHIMA pelbagai kelas jahitan langsir,pakaian,manik labuci,sulam,tudung dan koset,

Evelyn Lin. KOLEKSI SULAMAN YATI: Koleksi Pakaian Pengantin

Koleksi Pakaian Pengantin :. ... material : sifon cerutti & french lace saiz : S to M VEIL : ... + Jahitan dari RM150 (Tak berlining)

Marica A. ~Alam Jahitan~: Pola Baju Kurung Tradisional

Post hari nie masih lg tentang BAJU KURUNG..atau di kenali sebagai baju kurung tradisional @ pesak buluh.Kat sini saya bg polanya yer..Nota ini adalah 100% milik ...

Briana Lee. It's My Life ♥: TUTORIAL MENJAHIT BAJU - DRESS KANAK-KANAK

Sebenarnya dah lama sgt aku nk update pasal menjahit ni,tp blom berkesempatan.Akhirnya terlaksana jua..hehee Untuk pertama kali ni,aku tunjuk cara2 utk membt bju yg ...

Cherie DeVille. JOM JAHIT: Baju kurung biasa/riau/pahang

Guru kelas jahitan saya memperkenalkan saya kepada jenis-jenis Baju Kurung Popular yang biasa ditempah pelanggan iaitu Baju Kurung Biasa, Kurung Pahang dan Kurung Riau.

Cara Brett. Simply Rozie, The Tailor: KELAS JAHITAN PAKAIAN

KELAS JAHITAN PAKAIAN Kepada sesiapa yang ingin belajar menjahit. Ingin saya warwarkan kepada mereka yang berdekatan. Saujana Utama, Puncak Alam, Alam Jaya, ...

Kim Nubiles. WELCOME TO SMART SKILL

Sertai Kursus Jahitan Pakaian Wanita & Lelaki di Smart Skill dan jana pendapatan yang lumayan melalui peluang perniagaan yang ditawarkan!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

2017